Mozgásterapeuta

Pekár Attila

A Testnevelési Egyetemen végeztem Testnevelő – Gyógytestnevelő – Egészségfejlesztőként, valamint több mint tíz éve foglalkozom kortárstánccal és mozgással. Mindig is fontosnak tartottam a testi-lelki egyensúly elérését és megőrzését, sokáig kerestem, hogyan tudnám ezt másokkal is megosztani.

Egy saját sérülés miatt kerültem manuálterapeutához, ahol a saját bőrömön tapasztalhattam a gyors és erős hatását a kezeléseknek. Bár azelőtt alig ismertem a manuális terápiát, azonnal megragadott a következetes, az emberi test részletes ismeretén alapuló módszertana. Tudtam, hogy ez az irány, amelyet őszintén képviselni tudok.

Ez ösztönzött arra, hogy az egyetemi diplomám megszerzése után a rehabilitáció iránya felé forduljak. Elvégeztem a Testműhely – Integrált Manuális Terápia egy éves átfogó képzését, valamint Gyenge Dávid – Neuro-Mozgáskorrekció képzéseit. Ezek mellett több továbbképzésen is részt vettem. A mozgás gyógyító és építő folyamatait pedig már évek óta élem meg folyamatosan – elsősorban a tánc, jóga és erőedzés által.

Célom

„Célom a fájdalommentes, könnyed mozgás elérése vagy visszaszerzése.“

Módszerek

A kezeléseimen egyénre szabottan, a Te problémádra keresünk megoldást, hiszen nincs két egyforma test és ugyanolyan fájdalom. Az első perctől szeretném, hogy érezd: itt csak Veled foglalkozom – nem egy futószalag rendelőbe térsz be.
Nagyon fontos számomra a kölcsönös, őszinte kommunikáció, ezért a kezelés mellett a részletes tájékoztatásra és a felmerülő kérdések megválaszolására is sok időt szánok.

Tanulmányaim

Nyirok koncepció – Oriolus-Med

Visceral Manipulation 1 – Barral Institute

Vagus Terápia – Oriolus-Med

EnerGentle Manualtherapy Módszer – Molnár Angéla

  • Bevezető
  • TMI/Állkapocsízület

IKN Approach Level 1 – Integrated Kinteic Neurology

Mozgáselemző Neuro-Mozgáskorrekció- Gyenge Dávid

Neuro-Mozgáskorrekció Haladó 2 – Gyenge Dávid

Neuro-Mozgáskorrekció Haladó 1 – Gyenge Dávid

Kinesiotape Alap – Oriolus-Med

Köpölyterápia – Oriolus-Med

Neuro-Mozgáskorrekció Alapképzés – Gyenge Dávid

FDM 1,3- Oriolus-Med

Myofasciális Kezelések – Testműhely

Integrált Manuális Terápia – Testműhely

Testnevelő – Gyógytestnevelő – Egészségfejlesztő M.ed. -Testnevelési Egyetem

Biztonságos megoldás a testi fájdalmak kezelésére Budapesten és Veresegyházon!

Milyen problémákon tudok segíteni?